De Auto’s

Cars And Coffee-De Auto’s

Tijdens de eerstvolgende Cars & Coffee heeft Autovisie weer een aantal primeurs in petto die u sowieso kunt bewonderen. Op deze pagina zullen wij laten weten welke primeurs aanwezig zijn op Autovisie Cars & Coffee XXL. Daarnaast komen er honderden auto’s van andere autoliefhebbers die u kunt bekijken. Laat via ons Facebook-eventpagina zien dat u erbij bent.

De auto’s

speaker
Mercedes-AMG GT R

Meer vermogen, een flinke achterspoiler en een lager gewicht. De Mercedes-AMG GT R is het nieuwe topmodel van de GT en is maar liefst 75 pk krachtiger dan de GT S. Het dak, de voorschermen en de cardanas zijn gemaakt van koolstofvezel om het gewicht omlaag te brengen. In totaal scheelt het weliswaar maar vijftien kilogram, maar daar krijg je wel vierwielsturing voor terug. Op Autovisie Cars & Coffee XXL kun je de auto van dichtbij bekijken in zijn bekende knalgroene kleur. Misschien belangrijker: je kunt de 4,0 liter V8 ook van dichtbij horen.

speaker
Opel Crossland X

Een tweede kleine crossover van Opel. De Crossland X wordt onder de Mokka X gepositioneerd en daarmee moet het de nieuwe bestseller in het segment worden. Ondanks zijn compacte afmetingen (4,21 meter lang), is hij toch enorm ruim en bijna net zo praktisch als de Meriva die hij vervangt. Vanaf juni is hij op de markt.

speaker
Volkswagen Arteon

De Arteon is een nieuwe naam binnen de Volkswagen-familie, maar het concept bestond al in de vorm van de (Passat) CC. De Arteon is de luxe vierdeurs coupé-broer van de Passat. De auto wordt anders dan de CC hoger dan Passat in de markt gezet. Anders dan de CC is de Arteon een vijfdeursmodel. Hij heeft een grote achterklep met de scharnierpunten boven de achterruit. De Arteon komt halverwege dit jaar naar Nederland.

speaker
Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

De open variant van de Mercedes-Benz E-Klasse. Net als zijn voorgangers is het weer een vierzits cabriolet met een stoffen cabriokap. Je kunt kiezen uit een blauwe, zwarte, rode of bruine kap voor de auto, zodat je bijna altijd een mooi contrast hebt. Hij komt er als E 200 (184 pk uit een 2,0 liter viercilinder), als E 300 (245 pk uit een 2,0 liter viercilinder), als E 220d (194 pk uit een 2,0 liter turbodiesel) en als E 400 4Matic (333 pk uit een 3,0 liter V6). Die laatste is voorlopig het snoepje van de reeks.

speaker
Hyundai i30 Wagon

Weeer een echte primeur, want de nieuwste stationwagon van het Koreaanse merk is niet eerder in Nederland te zien geweest. Bij de vaderlandse dealers staat momenteel alleen de 5-deurs hatchback. De Wagon zal spoedig de showroom binnenrijden. Daarmee is overigens de i30-familie nog niet compleet. Binnenkort onthult de autobouwer de derde loot aan de i30-stam, en dat is een vijfdeurs fastback. Dat model komt begin 2018 op de markt.

speaker
Seat Ibiza

Het eerste exemplaar van de fonkelnieuwe Seat Ibiza in Nederland geeft op zaterdag 27 mei acte de presence tijdens Autovisie Cars & Coffee XXL in Vijfhuizen. Een regelrechte Nederlandse primeur, want de auto rijdt pas half juni officieel de showroom binnen.

speaker
Opel Insignia Grand Sport

Ruimer, lichter en met veel meer techniek aan boord. De nieuwe Opel Insignia Grand Sport gooit het over een heel andere boeg dan zijn voorganger en wordt duidelijk hoger gepositioneerd. Op Autovisie Cars & Coffee XXL kun je de gloednieuwe Insignia Grand Sport voor het eerst in Nederland zien.

speaker
Renault Koleos

Het is eindelijk zover, de Renault Koleos komt op de Nederlandse markt. Voor begin volgende maand staat het showroomdebuut van Renaults derde SUV in het huidige programma gepland, maar de nationale première van de Koleos heeft tijdens Autovisie Cars and Coffee XXL plaats. De Koleos werd alweer een jaar geleden op de autoshow in het Chinese Peking voor de eerste maal gepresenteerd. Toen al liet de Nederlandse importeur weten dat de verkoop in ons land pas voor het tweede kwartaal van 2017 stond gepland. Een week na de officiële onthulling tijdens Autovisie Cars and Coffee XXL komt Renaults grootste SUV bij de dealer te staan.

speaker
Mitsubishi Eclipse Cross

Op de website van Mitsubishi Motors wordt het showroomdebuut van de fonkelnieuwe Eclipse Cross voor eind 2017 aangekondigd. Toch is de kakelverse SUV deze week al even in Nederland. Het grote publiek kan tijdens Autovisie Cars & Coffee XXL de Eclipse Cross voor het eerst uitgebreid bekijken! De Eclipse Cross is inmiddels geland op Schiphol en wordt later deze week in gereedheid gebracht voor zijn Nederlandse debuut. Het is een regelrechte primeur, want niet eerder was de fonkelnieuwe SUV op Nederlands grondgebied te zien. De auto beleefde begin maart op de Autosalon van Genève 2017 zijn werelddebuut. Toen liet de fabrikant direct weten dat de levering van de SUV pas eind 2017 van start zou gaan.