Opel Insignia en Crossland X op Autovisie Cars & Coffee XXL

Cars And Coffee-Nieuws-Cars and Coffee-Opel Insignia en Crossland X op Autovisie Cars & Coffee XXL

video cover

Benieuwd naar de nieuwe Opel Insignia en de Crossland X, maar geen zin om naar de dealer te gaan? Noteer dan zaterdag 27 mei in je agenda. Tijdens Autovisie Cars & Coffee XXL zijn Opels nieuwe grote middenklasser en crossover te zien. De Crossland X staat zelfs nog niet eens bij de Nederlandse dealers!

opel-insignia-grand-sport-3-autovisie-nlHet is de tweede maal dat een Opel-model de naam Insignia draagt. De eerste editie was een relatief groot succes. Opel pakte met het model direct de felbegeerde titel Auto van het Jaar en wist 940.000 exemplaren te verkopen. Met de nieuwe generatie zoekt Opel het hogerop. De auto is in alle richtingen gegroeid, maar tegelijk ook lichter geworden. Door een betere afwerking en andere materiaalkeuzes in het interieur hoopt de autobouwer deze keer meer klanten uit het hogere segment te trekken. Het strijdwapen is een forse vijfdeurs hatchback en een stationwagon onder de naam Sports Tourer. Welke variant Autovisie tijdens Cars & Coffee XXL toont, verklappen we nog niet.

Opel Crossland XNederlandse primeur

Druppelen de eerste exemplaren van de Insignia nu bij de dealers binnen, de Crossland X staat nog niet in de showroom. Tijdens Autovisie Cars & Coffee XXL is de crossover voor het eerst in Nederland te zien. De auto is nieuw in het programma, al komt door zijn komst de Meriva te vervallen. De Crossland X komt voort uit een samenwerking met PSA, dat op dezelfde (Franse) basis de Citroën C3 Aircross uitbrengt. De twee vijfzitters rollen uit dezelfde Spaanse Opel-fabriek.

Aanmelden

Wil jij de nieuwe Opel Insignia zien, meld je dan meteen via deze link aan. Autovisie Cars and Coffee XXL wordt dit maal op Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen gehouden. De poorten openen om 10.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.carsandcoffee.nl

Benieuwd hoe de Opel Insignia rijdt? Kijk hier het testverslag.

De Crossland X zie je hieronder: