Locatie

De 6e (2017) editie van Autovisie Cars & Coffee XXL werd gehouden op de parkeerterreinen van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Op dit terrein hebben wij de beschikking over 2000 parkeerplaatsen en is er voldoende ruimte voor nog meer oldtimers, youngtimers, sportcars en bijzondere auto’s. Een groot gedeelte van het terrein is bovendien overdekt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Expo Haarlemmermeer is gelegen aan de N205 en makkelijk bereikbaar met de auto. Voor meer informatie, check hier alle informatie over bereikbaarheid Expo Haarlemmermeer.

Wegwerkzaamheden A4: aanleggen tweelaags zoab van Roelofarendsveen tot Hoogmade
Houd er rekening mee dat er dit weekend op de A4 wegwerkzaamheden zijn. Check hier voor meer informatie.

 

Adres Expo Haarlemmermeer:
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Bezoekers parkeerterrein
Wil je 27 mei 2017 als bezoeker naar Autovisie Cars & Coffee XXL komen, dan is dat natuurlijk mogelijk. Er is een speciaal parkeerterrein waar je, gratis, je eigen auto kan parkeren en dan naar het terrein kan lopen waar alle show-auto’s staan.

Programma zaterdag 27 mei 2017

Autovisie Cars & Coffee XXL: 10.00 – 13.00 uur

10.00 – 12.00 uur:
Poorten open en mogelijkheid om het showterrein op te rijden (na 12.00 uur is het niet meer mogelijk om het showterrein op te rijden, wel is parkeren op het bezoekersparkeerterrein mogelijk)

12.00 uur:
Presentatie primeurs en concepts op het Autovisie Podium door redactie Autovisie.

12.30 uur:
Wegrijden auto’s

13.00 uur:
Einde Autovisie Cars & Coffee

Clubs

Wilt u aanwezig zijn met uw club? Laat ons dan weten met hoeveel auto’s u zou willen komen via carsandcoffee@autovisie.nl. Wij zullen de mogelijkheden voor aanwezigheid dan bekijken en terugkoppeling geven wat de mogelijkheden zijn en hoeveel auto’s maximaal kunnen komen.

Reclamebestickering

Het is helaas niet mogelijk om met een auto met reclamebestickering het showterrein op te komen. Wel kunt u, gratis, parkeren op het bezoekersparkeerterrein en vanaf daar het showterrein oplopen.